Makina me qera ne Vlorë

Kërkoni makinë me qira në Vlorë

Location
Pick-Up
Return
Pick-Up
LocalRent Sixt Hertz Alamo
Avis Budget Enterprise Europcar
Filters
Back
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€13 per day
2019
Viti: 2007
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€14 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€14 per day
2019
Viti: 2008
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€15 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€15 per day
2019
Viti: 2011
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€17 per day
2019
Viti: 2009
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€18 per day
2019
Viti: 2005
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€18 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€20 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€21 per day
2019
Viti: 2010
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€21 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€22 per day
2019
Viti: 2010
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€25 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€32 per day
2019
Viti: 2009
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€40 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€60 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€60 per day
2019
Viti: 2010
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€90 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€92 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€95 per day

Vlerësimi i kompanive me qira në Vlorë

Më poshtë është vlerësimi i kompanive të makinave me qira që ofrojnë shërbimet e tyre të marrjes me qira të makinave në Vlorë. Renditja bazohet në komentet e turistëve dhe çmimet më të ulëta.

Pse të marrësh me qira një makinë në Vlorë?

Makina me qera ne Vlorë

Një udhëtim pune ose pushime në bregdetin e Shqipërisë është gjithmonë një ide e mirë. Zona ekonomike e Bashkimit Evropian tregon mundësi të gjera bashkëpunimi, dhe vendndodhja e shkëlqyer dhe zona shumëngjyrëshe do të thotë që ju mund të keni një pushim të përsosur këtu. Por mos harroni të merrni një makinë me qira në Vlorë për të përmbushur të gjitha planet tuaja për aventurën tuaj të ardhshme në Ballkan.

Por si mund ta optimizoni kohën tuaj sa më shumë që të jetë e mundur për të përfituar nga mundësitë unike turistike? Merrni një makinë me qira në Vlorë dhe orari juaj do të jetë shumë më i gjerë. Përveç kësaj, është shumë më lirë sesa të kërkoni një transferim nga terminali.

Çfarë makinash mund të merren me qira në Vlorë?

Ndryshueshmëria në zgjedhjen e modeleve të rezervimit është treguesi më i rëndësishëm që mund të na tregojë për një përvojë të lehtë dhe të këndshme. Dhe këtu është një lajm i mirë, sepse marrja me qira e një makine në Vlorë hap zgjedhjen maksimale për një shumëllojshmëri të gjerë të qëllimeve turistike dhe të tjera.

Modelet evropiane dhe amerikane të automjeteve janë shumë të kërkuara këtu. Por dilema kryesore është lloji i trupit:

 • Makina ekonomike: E lehtë dhe e lirë, pa kufizime për kilometrazhin për makina me qira të lira në Vlorë.
 • Sedan: Komoditeti i modeleve të mesme do t'ju bëjë të pëlqeni të vozitni përgjatë detit Adriatik.
 • SUV: Fuqia maksimale për udhëtime të gjata midis qyteteve.
 • Convertible: Sportivitet dhe ekstravagancë që vlen çdo qindarkë. Makinë e mirë me qira për 1 ditë.

Pasi të keni vendosur për llojin e trupit, mund të gjeni lehtësisht një model të përshtatshëm nga çdo prodhues automjetesh.

Me qira një makinë Çmimi në Vlorë

Disa shërbime në qytetet turistike mund të jenë jashtëzakonisht të shtrenjta. Sidomos në kulmin e stinës së verës. Por çmimi i marrjes me qira në Vlorë nuk do të jetë një surprizë e madhe për ju. Këtu nuk ka oferta kaq të mira si në Tiranë, por gjithashtu nuk do të hasni mbipagesa si në Greqinë fqinje apo Italinë.

Për të siguruar cilësinë më të mirë për paratë tuaja, ju lutemi mbani mend 4 rregullat universale për marrjen e çelësave me pushime:

 • Rezervimi është i domosdoshëm
 • Marrja me qira afatshkurtër e makinave është periudha më e popullarizuar e rezervimit në Shqipëri (1-5 ditë)
 • Segmenti i ekonomisë mund të zgjidhë shumicën e problemeve të një turisti të zakonshëm
 • Ofertat e lira nga kompanitë vendase vijnë me cilësi më të ulët dhe me gjasa për një përvojë të keqe.

Krahaso çmimin:

Klasa e makinave Çmimi i qirasë/ditë
Makina ekonomike 15-25 €
Makinat standarde 30-50 €
SUV 40-100 €
Të konvertueshmet 50-150 €
Makina premium 70-150 €

Grafiku i kostos mesatare vjetore të marrjes me qira të makinës në Vlorë

Grafiku tregon koston mesatare të marrjes me qira të makinës në Vlorë në ditë. Ky çmim është llogaritur në bazë të një historie tre-vjeçare të rezervimeve për të gjitha klasat e makinave.

16 €
JAN
17 €
FEB
19 €
MAR
24 €
APR
34 €
MAY
44 €
JUN
60 €
JUL
67 €
AUG
48 €
SEP
22 €
OCT
21 €
NOV
17 €
DEC

Opsionet e disponueshme për makina me qira në Vlorë

Çfarë mund të jetë më mirë se zgjerimi i aftësive të vozitjes që përfshihen në çmimin e rezervimit tuaj? Makinat me qira në Vlorë mund t'ju kënaqin me shtesa falas:

 • Pa depozitë
 • Deri në 48 orë Anulim falas
 • Pagesa me kartë ose me para në dorë
 • Multimedia moderne (Sedan dhe më lart).

Me automjetin tuaj mund të pajisen edhe paketa shtesë shoferi, sigurie dhe navigimi, sedilje për fëmijë dhe pajisje të tjera shtesë. Kostoja dhe kushtet e tyre duhet të sqarohen sepse ato ndryshojnë në varësi të modelit dhe kompanisë së qirasë. Dhe mbani mend se karta juaj e kreditit mund të sigurojë mbulim të mirë CDW për të gjithë automjetin.

Çfarë kompanish me qira operojnë në Vlorë?

Localrent, Surprice, Enterprise, Sicily, Tea Tours dhe Petani janë markat më të njohura të autorizuara këtu. Këto kompani mund të ofrojnë një përvojë të lehtë me qira të makinave në Vlorë që mund t'ua rekomandoni miqve tuaj.

Një agjenci lokale me qira është një alternativë mjaft e njohur në Shqipëri. Ka shumë modele me gjendje teknike mjaft të mirë, por trupi është 10-15 vjeç.

Nëse dëshironi të keni një çmim fiks për një makinë moderne në gjendje teknike perfekte, atëherë rezervoni vetëm përmes një agjencie ndërkombëtare. Shikoni listën e ofertave në faqen tonë të internetit në mënyrë që të mos vuani nga një marrëveshje e keqe.

Makina me qera Vlore komente

Sa më shpesh të përballemi me kërkimin e çelësave në pushime ose në një udhëtim pune, aq më shumë kuptojmë rëndësinë e të mësuarit nga përvojat e njerëzve të tjerë. Duke parë disa dhjetëra "rishikime me qira të makinave në Vlorë", ne mund të krijojmë një kuptim të qartë të të gjitha avantazheve dhe problemeve në këtë vend.

Të mirat:

 • Shqipëria e Jugut është gjithmonë më e ngrohtë dhe shumica e modeleve kanë kondicioner
 • Gjendje teknike perfekte
 • Marrja me qira afatgjatë e makinave në Vlorë është mjaft e përballueshme
 • Shumë e lehtë për të rezervuar çdo ofertë tani
 • Vlerësime të mira nga drejtuesit e tjerë
 • Nuk ka tarifa të fshehura ose rritje të tjera në shumën e çekut

Kundërzimet:

 • Makina me qira për 1 ditë mund të jetë e shtrenjtë gjatë sezonit të pikut turistik
 • Çelësat më të lirë për të marrë në rajonin e Tiranës
 • Opsionet shtesë mund të jenë të mbiçmuara
 • Përpiquni të shmangni agjencinë lokale të qirasë (ka shumë negativitet në internet).

Çfarë dokumentesh nevojiten për të marrë me qira një makinë në Vlorë?

Nuk do të habiteni kur t'ju kërkohet një pasaportë (ID) dhe një patentë shoferi për të regjistruar një automjet. Kjo kërkesë standarde në shumicën e vendeve të Bashkimit Evropian mund të plotësohet nga një Leje Drejtimi Ndërkombëtare. Procesi kërkon kohë minimale, por do të jetë edhe më i shpejtë nëse keni një rezervim.

Rezervoni tani për të marrë çmimin më të mirë për makinat me qira në aeroportin e Vlorës. Kuponi i zbritjes do të aplikohet automatikisht. Udhëtim të mbarë në Shqipëri!

Informacion për makinat me qira në Vlorë

Vendndodhjet Vlore Albania, Tirana, Tirana International Airport (TIA)
Llojet e makinave Makina kompakte, mini-makinë, Makinë ekonomike, Sedan, SUV, luksoze, minibus (minibus), makinë sportive, standarde, ekzotike, makinë elektrike, e konvertueshme, crossover, skuter, biçikletë, motoçikletë, motoçikletë
Mënyrat e pagesës Paratë e gatshme, Kartat e kreditit, Kartat e Debitit, Visa, Mastercard
Kompanitë e makinave me qira Avis, Alamo, Budget, Hertz, Sixt, Enterprise, Keddy, Localrent, Rentalcars, Kayak, Europcar, Budget, National, Thrifty, Goldcar, AutoAlb Rent, Autounion, Carwiz, Rent Point Albania, Rentmotors, RentPlus, Wheego< /td>
Opsionet Qira pa depozitë (pa depozitë), Transmision automatik, Karrige për fëmijë, Sigurim, CDW, Anulim falas, Kilometra e pakufizuar, Shofer i dytë në kontratë, Karton jeshil (Tarifa ndërkufitare), Rezervim online, Transfertë, Garanci e ulët çmimi

Makinë me qira të lirë në Vlorë

Nëse jeni duke vizituar Vlorë, mund të merrni me qira një makinë nga kompanitë ndërkombëtare të makinave me qira, zyrat e të cilave ndodhen në aeroport.

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës (TIA)

Ruga Nene Tereza, Rinas 1504, Albania

Pyetje të shpeshta rreth marrjes me qira të një makine në Vlorë

Cili është çmimi i makinave me qira në Vlorë (Shqipëri)?
Mund të merrni me qira një makinë në Vlorë me një çmim që fillon nga 20 Euro në ditë.
Si të merrni me qira një makinë në Vlorë pa depozitë?
Ju mund të merrni me qira një makinë në Vlorë pa një depozitë nga kompanitë lokale me qira.
A është e mundur të marrësh me qira një kabrio në Vlorë?
Po. Faqja jonë e internetit prezanton kabriolet me qira në Vlorë.